Over Ons

Adriaan Raams is directeur en eigenaar van Bouw- en Exploitatiemaatschappij J. Harberink B.V. gevestigd in Giessen. In 1997 is Adriaan Raams, als onderaannemer gestart in de bouwsector met als specialisatie de ruwbouw betonwerk. Van het begin van uw project tot de oplevering ervan is hij betrokken in het proces, dus geen overdrachten van de één naar de ander.

Bouw- en Exploitatiemaatschappij J. Harberink B.V. is een flexibele partner in de bouw voor hoofdaannemers.
Wij werken voor diverse hoofdaannemers en nemen daarbij het gedeelte betonwerk van een project aan. Dat kan zijn alleen het arbeid gedeelte met de benodigde gereedschappen, maar kan ook zijn inclusief materieel en materiaal.

Vanuit de thuisbasis in Giessen bestrijken wij een groot deel van Nederland en België om onze werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn al ruim 20 jaar specialist op het gebied van in het werk gestorte funderingen, wanden en vloeren. Ook in de prefab staan we ons mannetje tot op grote hoogte. Bouw- en Exploitatiemaatschappij J. Harberink B.V. werkt met een relatief klein team van allround betonspecialisten, die stuk voor stuk elke denkbare uitdaging graag aangaan. Dat doen ze op basis van een grote dosis ervaring, in nauw overleg met de hoofdaannemer. Wij zijn een groep vakmensen die beschikt over een langdurige bouwplaats ervaring. Wij werken met korte lijnen en kunnen dus razendsnel switchen als dat nodig is. Doordat we de opdrachtgever diverse vraagstukken rondom zijn project uit handen kunnen nemen, zijn we in staat korte deadlines te halen.

Bij Bouw- en Exploitatiemaatschappij J. Harberink B.V. staat kwaliteit voorop, wij zijn in aanvang vaak niet de goedkoopste, maar na afronding van het project blijken we wél steeds weer de juiste keus te zijn.

Kenmerkend is dat er aannemers zijn waar we al ruim 20 jaar over de vloer komen en ook dat onze personeelsbezetting vast is. Diverse mensen zijn al vanaf de start van de onderneming in dienst of werkzaam bij ons. Deze elementen geven dat er een grote betrokkenheid is bij het bedrijf, van zowel personeel als opdrachtgevers.

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag.